HomeKontrollpanelen

Cloudax kontrollpanel

Cloudax kontrollpanel är hjärtat i våra webbhotellspaket. Den låter dig ladda upp filer med dra-och-släpp funktion, hantera dina domäner med integrerad domänhanterare och låter dig sköta förnyelser och uppgradering från ett och samma gränssnitt. Vi menar att vår kontrollpanel är den bästa på webbhotellsmarknaden. Men lyssna inte på våra ord - pröva och bedöm själv med 30 dagars nöjd-kund-garanti. Beställ nu »
Se Demo »

Filhanterare

Intuitiv filhanterare

Kan en filhanterare vara rolig att jobba med? Ja, varför inte! Ladda upp filer med drag-och-släpp från datorn. Flytta och kopiera filer på samma enkla sätt. Du behöver alltså ingen FTP-klient! Högerklicka på en mapp och välj att ladda ner zippad. Tänk så enkelt det kan vara!

Se demo hur filhanteraren fungerar | Se Video


Domänhanterare

Domänhanteraren

Registrera, överför och administrerar domäner från samma kontrollpanel som sköter alla andra webbhotellsfunktioner. Andra kontrollpaneler har ingen domänhanterare, utan du måste ha kanske tre-fyra inloggningar för att sköta allt som du hos oss har på samma plats, betalning, domäner, support-tickets och inställningar.

Se demo hur domänhanteraren fungerar | Se Video


E-mail manager

I din E-mail manager skapar du e-postkonton, sätter upp vidarebefordringar, autosvar och olika filter för att hantera din mail på ett effektivt sätt. Där finns en anti-spam funktion där du kan ställa in filter i fem nivåer. Du kan konfigurera ditt e-postprogram med ett enda klick i e-posthanteraren, eller använda den inbyggda webmail-klienten (roundcube). Du kan också skapa en mailing list för att hantera massutskick.

Se Demo hur vår Email Manager fungerar | Se Video


Över fem hundra unika funktioner

Filhanteraren, e-posthanteraren och domänhanteraren är bara några få av de verktyg du hittar i vår kontrollpanel. MySQL och PgSQL databaser hanteras lika enkelt och intuitivt. Se statistik för dina webbplatser, skapa .htaccess och redirects utan att koda, koppla på en accelerator för snabbare laddning av hemsidan, lägg till lösenordsskydd till en webbplats, lägg till dedikerad IP-adress eller SSL-certifikat, och så vidare. Missa inte den automatiska applikationsinstalleraren som ger dig en blogg eller webshop med bara ett klick.

Testa vår kontrollpanel gratis i 30 dagar! Välj webbhotellspaket här:

Pentamoln Multimoln Supermoln Startmoln
Obegränsat utrymme Obegränsat utrymme Obegränsat utrymme Obegränsat utrymme
Obegränsat trafiknyttjande Obegränsat trafiknyttjande Obegränsat trafiknyttjande Obegränsat trafiknyttjande
5 hemsidor cloudade Obegränsat hemsidor cloudade Obegränsat hemsidor cloudade 1 hemsida cloudad
Dygnet runt support alla dagar Dygnet runt support alla dagar Dygnet runt support alla dagar Dygnet runt support alla dagar
Testa gratis i 30 dagar Testa gratis i 30 dagar Testa gratis i 30 dagar Testa gratis i 30 dagar
Öppet köp i 30 dagar Öppet köp i 30 dagar Öppet köp i 30 dagar Öppet köp i 30 dagar
6.75 / månad 11.55 / månad 14.41 / månad 4.92 / månad