HomeOm Cloudax.se

Om Cloudax webbhotell

Vi på Cloudax webbhotell är överlåtna år att serva våra kunder med smidiga, smarta och driftsäkra webbhotellstjänster till så låg kostnad som möjligt.

Vad är unikt med Cloudax Webbhotell?

Det som är unikt med Cloudax, är vår molnplattform; vår snabba och kostnadseffektiva molnsupport; att vi kan erbjuda så galet många toppdomäner; att du inte behöver olika gränssnitt för att sköta betalningar, domäner och funktioner; samt att vi erbjuder ett så brett spektrum av tjänster som du kan växa i.

Vår webbhotellsplattform

Vår unika molnplattform ger dig fördelen av att inte vara beroende av en enda server, sårbar för både inre och yttre risker. Våra servrar är ihopkopplade i ett kluster med en unik mjukvara som fördelar resurserna på ett sådant sätt att om en server skulle fallera eller vara utsatt för tillfälligt hård belastning, så drabbar detta inte detta ditt konto på samma sätt som det skulle göra på en konventionell webbhotellsplattform. Läs mer om riktig cloud hosting är här.

Vår Molnsupport

I vår strävan att erbjuda en snabb och kostnadseffektiv support har vi valt att låta vår kompetenta supportpersonal sitta centralt mitt i vårt kluster av molntjänster i Europa. Därför får du prata engelska med vår support, något som vi märkt fungerar bra för de flesta webbhotellskunder ändå. Skulle vi erbjuda suport på svenska så skulle det märkas på priserna på våra webbhotellstjänster, och det tycker vi vore synd när de flesta ändå klarar engelskan bra. Vår molnsupport finns nära dig i kontrollpanelen varje timme, varje dag på året, till och med på julafton! Dessutom ger vi dig instruktioner via video i kontrollpanelen! Läs mer om vår support här

Galet många toppdomäner

Vilket annat webbhotell ger dig tillgång till att registrera och sköta domäner från mer än 70 toppdomäner? Vem vet om du vill expandera till andra marknader och behöver registrera fler landsdomäner än vad du tänkt idag.

Allt samlat i en kontrollpanel

Hos de flesta andra webbhotell tvingas du använda olika gränssnitt för betalning, förnyelse och kontrollpanel för själva webbhotellstjänten. Vi har stoppat in allt i samma kontrollpanel, till och med domänhanteringen. Du kan uppgradera vad du vill i våra tjänster mitt i natten och få omedelbar tillgång till din nya funktion.

Stora valmöjlgheter - stor tillväxtpotential

Vi erbjuder fyra webbhotellskonton så att du kan anpassa valet av tjänst till den nivå som passar dig där du är nu. När som helst kan du uppgradera via kontrollpanelen och få omedelbar tillgång till de tjänster du valt. Skulle du växa ur ett vanligt webbhotellskonto så kan du uppgradera till semidedikerad server, VPS eller dedikerad server.

Företaget

Företaget bakom Cloudax.se heter LiquidNet Ltd och är baserat i Storbritannien. Cloudax.se är vårt svenska varumärke, men på din orderbekräftelse står det alltså LiquidNet. Detta gör det enklare bokföringsmässigt för svenska företag att handla med oss, eftersom man inte behöver ligga ute med moms.

LiquidNet Ltd har bedrivit webbhotellsverksamhet sedan 2003 och finns med sina portaler representerade i ett tjogotal länder med totalt över 40 000 webbhotellskunder servade av fem stora datacenter med snabba anslutningar till hela världens alla internetanvändare.

Kontaktinformation

Vid telefonkontakt, ange ID 219512
Tel. Europa: +44-20-3695-1294
Tel. USA (Toll Free): +1-855-211-0932
Tel. USA International: +1-727-546-HOST(4678)
Tel. Australien: +61-2-8417-2372
E-post: Kontaktformulär

Telefontider Sales:
Måndag - Fredag:
10.00 AM - 12.00 AM GMT/UK
05.00 AM - 07.00 PM EST/USA
06.00 PM - 08.00 AM EST/AU

Serverstatus Om du tror att vi har ett hårdvaru- eller anslutningsproblem är du välkommen att kolla serverstatus här