HomeSnabb support

Snabb support, oftast inom 15 minuter!

Hos oss får du snabb support:

  • Skriver du en ticket i kontrollpanelen så får du svar inom några minuter, alltid inom en timme, dygnet runt, alla dagar på året.
  • Ringer du oss, så svarar vi direkt (10:00 - 24:00). Ring 010-10 10 575 och säg: ID 219512

På engelska

Vi räknar med att de allra flesta av våra kunder klarar att kommunicera på en enkel engelska. Att vår supportpersonal talar och skriver på engelska beror på att vi har en central support för hela vårt moln av webbhotellstjänster över hela världen. Detta ger dig en billigare webbhotellstjänst med samma service - bara lite snabbare! Om du absolut inte kan skriva på engelska så skriv ett mail till support (snabel-a) cloudax.se, men där kan det ta några timmar innan du får hjälp.

Kontextsupport

Vår smarta kontextsupport i kontrollpanelen gör dig till en expert på både vardagliga och avancerade webbhotellsfunktioner. Intill varje funktion i kontrollpanelen hittar du:

1) Hjälpknappen - ger dig lättförståeliga instruktioner för just den funktionen.

2) Videoinstruktion - intill de flesta funktioner finns en instruktionsvideo som förklarar för dig som hellre tar till dig instruktioner visuellt än via text.

Serverstatus

Eftersom våra servrar är ihopkopplade i ett molnkluster så är det sällan som hårdvarufel påverkar dig som användare, men ibland kan trots allt något gå fel. Misstänker du att något är fel så kan du kolla aktuell serverstatus här.

Testa nu gratis i 30 dagar!

Välj ett webbhotellskonto nedan och kom igång direkt. Du behöver inte ange någon betalningsinformation för att testa våra konton. Testversionen är något begränsad. Vill du gå vidare och betala för full version så har du fortfarande öppet köp i ytterligare 30 dagar. Skulle du inte bli nöjd med vår service så får du alltså pengarna tillbaka om du ber om det inom 30 dagar.


Pentamoln Multimoln Supermoln Startmoln
Obegränsat utrymme Obegränsat utrymme Obegränsat utrymme Obegränsat utrymme
Obegränsat trafiknyttjande Obegränsat trafiknyttjande Obegränsat trafiknyttjande Obegränsat trafiknyttjande
5 hemsidor cloudade Obegränsat hemsidor cloudade Obegränsat hemsidor cloudade 1 hemsida cloudad
Dygnet runt support alla dagar Dygnet runt support alla dagar Dygnet runt support alla dagar Dygnet runt support alla dagar
Testa gratis i 30 dagar Testa gratis i 30 dagar Testa gratis i 30 dagar Testa gratis i 30 dagar
Öppet köp i 30 dagar Öppet köp i 30 dagar Öppet köp i 30 dagar Öppet köp i 30 dagar
6.95 / månad 11.95 / månad 14.95 / månad 4.95 / månad