HomeTipsFlytta alla dina domäner till samma domänhanterare

Flytta alla dina domäner till samma domänhanterare

Alla domäner i en domänhanterare

Har du många domäner och lite svårt att hålla koll på dem? Varför inte flytta dina domäner till en och samma plats, till en domänhanterare som är komplett? Välj en domänhanterare där du kan förnya och betala alla dina domäner i samma inloggning. Det låter ju självklart, men så är det tyvärr inte. Hos många webbhotell måste du använda en separat inloggning för att sköta betalningar. Hos Cloudax har du precis allt du behöver på samma ställe.

Ändra inställningar för flera domäner samtidigt

I de flesta domänhanterare kan du bara hantera en domän i taget. I vår domänhanterare kan du markera flera domäner och utföra ändringar för alla samtidigt, som till exempel ändring av namnservrar eller whois-information.

Automatisk förnyelse av domännamnet

Du kan sätta upp automatisk förnyelse av dina viktigaste domäner eller välja att betala för ett visst antal år direkt. Du betalar med kort eller PayPal.

Gör så här:

För att överföra din domän till vår kostnadsfria domänhanterare, gör en vanlig domänsökning i formuläret nedan, och när din domän hittats, välj Transfer, och följ instruktionerna. Titta gärna in i vår demo först »

Sök ditt eget domännamn

Välj bland mer än 70+ toppdomänerTags: , ,

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.