HomeTipsSvenskt webbhotell med PayPal – fördel för många

Svenskt webbhotell med PayPal – fördel för många

Betala webbhotell med PayPal

Fortfarande finns inte många webbhotell i Sverige som tar emot betalning via PayPal. Det gör vi på Claudax. Vi vill ge dig möjligheten att enkelt kunna köpa en extra domän eller uppgradera ditt webbhotellspaket utan att behöva knappa in ett långt kortnummer. En molntjänst ska vara smidig, tänker vi.

Fördelar med PayPal som betalningsmetod för webbhotell

Smart att använda innestående balans

Många som har lite affärer på internet tar också emot betalningar via PayPal. Då är det väldigt bra att kunna använda sin innestående PayPalbalans till att betala tjänster på nätet, istället för att ta ut sina PayPalpengar till sitt bankkonto först, vilket man ofta förlorar en del på till PayPals halvdåliga växelkurser.

Smart med automatisk förnyelse av domännamn

En annan stor fördel med PayPal är att det är så enkelt att ordna automatisk förnyelse av tjänster. Många som hållit på några år med webbsidor vet hur lätt hänt det är att förlora ett domännamn för att man missat betalningen när det var dags att förnya domänen. När du förnyar domäner hos Cloudax så väljer du enkelt automatisk förnyelse via PayPal, något man gärna gör för sina mer värdefulla domäner. Självklart får du ändå en notis via mail när det börjar närma sig förnyelse så att du kan välja att avboka förnyelsen om du skulle vilja det.

Så använd dina PayPalpengar till att betala webbhotell med - det är både smidigt och ekonomiskt!

Välj webbhotell här »Tags: ,

Skriv en kommentar

You must be logged in to post a comment.